+
Product groups
Menu
TOP products
Products you've viewed
  • You have not viewed any products yet.
Navigation
News
Daily product recommendation
Manufacturers
Product offer
Electronic payment

Privacy statement

Adatvédelmi Nyilatkozat

Adatvédelmi tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelő neve, elérhetőségei

Az adatkezelő megnevezése: Szegedi Ferenc KATA kisvállalkozó (a továbbiakban: Adatkezelő)
Az adatkezelő levelezési címe: 1119 Budapest Etele út 28. 1.em 10.

Az adatkezelő e-mail címe: info@hadmodels.com

Az adatkezelő telefonszáma: +36302018382

Honlap: http://www.hadmodels.com

A honlapon végzett adatkezelések jogszabályi háttere,jogalapja,célja, a kezelt személyes adatok köre

A cookie-k használatával kapcsolatos tájékoztatás

Mi az a cookie?
Az Adatkezelő a honlap látogatása során úgynevezett cookie-kat (sütiket) használ. A cookie
betűből és számokból álló információcsomag, amit honlapunk az Ön böngészőjének küld el
azzal a céllal, hogy elmentse bizonyos beállításait, megkönnyítse a honlapunk használatát és
közreműködik abban, hogy néhány releváns, statisztikai jellegű információt gyűjtsünk a
látogatóinkról. A cookie-k (sütik) nem tartalmaznak személyes információkat, és nem
alkalmasak az egyéni felhasználó azonosítására. A cookie-k (sütik) gyakran olyan egyéni
azonosítót tartalmaznak - egy titkos, véletlenül generált számsort - amelyet az Ön eszköze tárol.
Néhány cookie (süti) a honlap bezárása után megszűnik, néhány pedig hosszabb időre
tárolásra kerül számítógépén.

A cookie-k jogszabályi háttere és jogalapja:
Az adatkezelés hátterét az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról
szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint
az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi
CVIII. törvény rendelkezései jelentik. Az adatkezelés jogalapja az Infotv. 5. § (1) bekezdés a)
pontjával összhangban az Ön hozzájárulása.

A honlap által használt cookie-k főbb jellemzői:

Munkamenet cookie: A webáruház munkamenet sütije. Célja, hogy a webáruház beállításai, illetve a vásárló adatai és kosarának tartalma oldalról oldalra megőrződjön az áruház használatának ideje alatt. Élettartam: Az áruház használatának befejezése, illetve a böngésző bezárása.

Cookie elfogadás cookie: Azt tárolja, hogy a webáruház látogatója elfogadta-e a sütik elhelyezésére vonatkozó figyelmeztetést. Élettartam: A beállítástól számított 365 nap.

Kosár cookie: Amennyiben a vásárló nincs bejelentkezve az áruházba és elmenti az aktuális kosarának tartalmát, akkor az ebben a sütiben tárolódik. Élettartam: A beállítástól számított 6 hónap.

Cookie figyelmeztetés cookie: Azt tárolja, hogy a webáruház látogatója elfogadta-e a sütik elhelyezésére vonatkozó figyelmeztetést. Élettartam: A beállítástól számított 365 nap.

Mobil verzió, design cookie: Érzékeli a látogató által használt eszközt, és mobilon használva átvált teljes nézetre. Élettartam: A beállítástól számított 365 nap.

Amennyiben Ön nem fogadja el a cookie-k használatát, akkor bizonyos funkciók nem lesznek
elérhetőek az Ön számára. A cookie-k törléséről bővebb tájékoztatást az alábbi linkeken
találhat:
     - Internet Explorer: http://windows.microsoft.com/en-us/internet-explorer/delete-managecookies#ie=ie-11
     - Firefox: https://support.mozilla.org/en-US/kb/cookies-information-websites-store-on-yourcomputer
     - Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en

A megrendeléssel és a számlázással kapcsolatos adatkezelés

Az adatkezelés jogszabályi háttere és jogalapja:

Az adatkezelés hátterét az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról
szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) és a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény (Sztv.)
rendelkezései jelentik. Az adatkezelés jogalapja az Infotv. 5. § (1) bekezdés a) pontjával
összhangban az Ön hozzájárulása, valamint – hozzájárulása visszavonása esetén – az Infotv. 6
§ (5) bekezdése a) pontja alapján az Adatkezelőt terhelő, Sztv-ben megfogalmazott jogi
kötelezettség teljesítése.

Az adatkezelés célja:

A jogszabályoknak megfelelő számla kiállítása és a számviteli bizonylat-megőrzési
kötelezettség teljesítése. Az Sztv. 169. § (1)-(2) bekezdése alapján a gazdasági társaságoknak
a könyvviteli elszámolást közvetlenül és közvetetten alátámasztó számviteli bizonylatot meg kell
őrizniük.

A kezelt adatok köre:

Név, cím, e-mail cím, telefonszám.

Az adatkezelés időtartama:

A kiállított számlákat az Sztv. 169. § (2) bekezdése alapján a számla kiállításától számított 8
évig meg kell őrizni. Tájékoztatjuk arról, hogy amennyiben a számla kiállításához adott
hozzájárulását visszavonja, az Adatkezelő az Infotv. 6. § (5) bekezdés a) pontja alapján jogosult
a számla kiállítása során megismert személyes adatait 8 évig megőrizni.

 

Az áruszállításhoz kapcsolódó adatkezelés

Az adatkezelés jogszabályi háttere és jogalapja:

Az adatkezelés hátterét az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról
szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) előírásai jelentik. Az adatkezelés jogalapja az Infotv. 5. §
(1) bekezdés a) pontjával összhangban az Ön hozzájárulása.

Az adatkezelés célja:

Az áruszállítás esetében az adatkezelés célja az, hogy a megrendelt árut az Ön igényéhez
alkalmazkodva szerződéses partnerünk közreműködésével kiszállítsuk az Ön számára.

A kezelt adatok köre:

Név, cím, e-mail cím, telefonszám.

Az adatkezelés időtartama:

Az Adatkezelő az adatokat a megrendelt áru kiszállításának időtartamáig kezeli.

A hírlevél-küldéssel kapcsolatos adatkezelés

Az adatkezelés jogszabályi háttere és jogalapja:

Az adatkezelés hátterét az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról
szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) és a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről
és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény (Grt.) jelentik. Az adatkezelés jogalapja az
Infotv. 5. § (1) bekezdés a) pontjával és a Grt. 6. § (1)-(2) bekezdésével összhangban az Ön
hozzájárulása.

Az adatkezelés célja:

Az adat kezelésének célja az, hogy értesüljön a legfrissebb és legjobb ajánlatokról, akciókról.
Tájékoztatjuk arról, hogy a hírlevélben nem csak az Adatkezelő, hanem más gazdasági
társaságok reklámjait is elhelyezzük, azonban számukra az Ön személyes adatait nem adjuk át,
nem továbbítjuk.

A kezelt adatok köre:

Név, cím, e-mail cím, telefonszám.

Az adatkezelés időtartama:

Az érintett hozzájárulásának visszavonásáig.

A személyre szabott reklámok küldésével és megjelenítésével kapcsolatos adatkezelés

Az adatkezelés jogszabályi háttere és jogalapja:

Az adatkezelés hátterét az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról
szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) és a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről
és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény (Grt.) jelentik. Az adatkezelés jogalapja az
Infotv. 5. § (1) bekezdés a) pontjával és a Grt. 6. § (1)-(2) bekezdésével összhangban az Ön
hozzájárulása.

Az adatkezelés célja:

Az adat kezelésének célja az, hogy az Ön igényeihez és preferenciáihoz legjobban igazdó,
személyre szabott ajánlatokat juttassunk el az Ön számára.

A kezelt adatok köre:

Név, cím, e-mail cím, telefonszám.

Az adatkezelés időtartama:

A hozzájárulásának visszavonásáig.

A regisztrációval együtt járó adatkezelés

Az adatkezelés jogszabályi háttere és jogalapja:

Az adatkezelés hátterét az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról
szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) és a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény
(Ptk.) jelentik. Az adatkezelés jogalapja az Infotv. 5. § (1) bekezdés a) pontjával összhangban
az Ön hozzájárulása.

Az adatkezelés célja:

A regisztráció során megadott adatok tárolásával az Adatkezelő kényelmesebb szolgáltatást tud
biztosítani (pl. az érintett adatait újabb vásárláskor nem kell ismét megadni)

A kezelt adatok köre:

Az adatkezelés során az Adatkezelő az Ön nevét, lakcímét, telefonszámát, e-mail címét, a
megvásárolt termék jellemzőit és a vásárlás időpontját kezeli.

Az adatkezelés időtartama:

A hozzájárulásának visszavonásáig.

További adatkezelések

Amennyiben az Adatkezelő további adatkezelést kíván végezni, akkor előzetes tájékoztatást
nyújt az adatkezelés lényeges körülményeiről (adatkezelés jogszabályi háttere és jogalapja, az
adatkezelés célja, a kezelt adatok köre, az adatkezelés időtartama).

Tájékoztatjuk Önt arról, hogy a hatóságok törvényi felhatalmazáson alapuló, írásbeli
adatkéréseit az Adatkezelőnek teljesítenie kell. Az Adatkezelő az adattovábbításokról az Infotv.
15. § (2)-(3) bekezdésével összhangban nyilvántartást vezet (mely hatóságnak, milyen
személyes adatot, milyen jogalapon, mikor továbbított az Adatkezelő), amelynek tartalmáról
kérésére az Adatkezelő tájékoztatást nyújt, kivéve, ha a tájékoztatását törvény kizárja.

Adatfeldolgozó igénybevételéről és az adatkezeléshez kapcsolódó tevékenységükről

A személyes adatok tárolására irányuló adatfeldolgozás

Az adatfeldolgozó megnevezése: Paller Endre egyéni vállalkozó

Az adatfeldolgozó elérhetőségei: Telefonszám: 06 70 933 43 04, E-mail cím: info@viltor.hu

Az Adatfeldolgozó az Adatkezelővel kötött írásbeli szerződés alapján a személyes adatok
tárolását végzi. A személyes adatok megismerésére nem jogosult.

Az áruszállítással összefüggő adatfeldolgozói tevékenység

Az adatfeldolgozó megnevezése: Magyar Posta Zártkörűen Működő Részvénytársaság


Az adatfeldolgozó székhelye: 1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6.


Az adatfeldolgozó telefonszáma: +36-1/767-8200


Az adatfeldolgozó e-mail címe: ugyfelszolgalat@posta.hu

 

Az adatfeldolgozó megnevezése: GLS Hungary / Futárszolgálat

Az adatfeldolgozó Szolgáltató: GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft.
Az adatfeldolgozó Címe: 2351 Alsónémedi GLS Európa u. 2.
Az adatfeldolgozó E-mail-címe: info@gls-hungary.com

Az Adatfeldolgozó az Adatkezelővel kötött írásbeli szerződés alapján közreműködik a
megrendelt áru kiszállításában. Ennek során az Adatfeldolgozó a vevő nevét, címét és a
telefonszámát a megrendelt áru kiszállításának időtartamáig kezelheti, ezt követően
haladéktalanul törli.

Hírlevélküldéssel összefüggő adatfeldolgozói tevékenység

Hírlevélküldő rendszert üzemeltető cég neve: Paller Endre egyéni vállalkozó

Hírlevélküldő rendszert üzemeltető cég székhelye: 8900 Zalaegerszeg, Mártírok útja 71.

Hírlevélküldő rendszert üzemeltető cég telefonszáma: 06 70 933 43 04

Hírlevélküldő rendszert üzemeltető cég e-mail címe: info@viltor.hu

Az Adatfeldolgozó az Adatkezelővel kötött szerződés alapján közreműködik a hírlevelek
kiküldésében. Ennek során az Adatfeldolgozó az érintett nevét és e-mailcímét a
hírlevél küldéshez szükséges mértékben kezeli, az érintett kérésére azt haladéktalanul törli.

Könyveléssel kapcsolatos adatkezelés

Az adatfeldolgozó megnevezése: Viszmeg Kornélia 

Az adatfeldolgozó székhelye: 8900 Zalaegerszeg Baross Gábor u. 21. A/1 II.em 11.

Az adatfeldolgozó telefonszáma: -36308944064

 Az adatfeldolgozó e-mail címeAz Adatfeldolgozó az Adatkezelővel kötött írásbeli szerződés alapján közreműködik a
számviteli bizonylatok könyvelésében. Ennek során az Adatfeldolgozó az érintett nevét és
címét a számviteli nyilvántartáshoz szükséges mértékben, a Sztv. 169. § (2) bekezdésének
megfelelő időtartamban kezeli, ezt követően haladéktalanul törli.

Adatbiztonsági intézkedések

Az Adatkezelő kijelenti, hogy megfelelő biztonsági intézkedéseket hozott annak érdekében,
hogy a személyes adatok védje a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás,
nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés és
sérülés, továbbá az alkalmazott technika megváltozásából fakadó hozzáférhetetlenné válás
ellen.

Az adatkezelés során Önt megillető jogok

Az adatkezelés időtartamán belül Önt megilleti:


     a tájékoztatáshoz való jog,
     az adatok helyesbítéséhez való jog,
     az adatok törléséhez való jog,
     az adatok zárolásához való jog,
     a tiltakozás joga.

Ön az adatkezelés időtartamán belül tájékoztatást kérhet az Adatkezelőtől a személyes adatai
kezeléséről. Az Adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb
azonban 25 napon belül írásban, közérthető formában tájékoztatja Önt a kezelt adatokról, az
adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, továbbá – amennyiben az adatok továbbítására
is sor került – arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat.

Ön az adatkezelés időtartamán belül kérheti, hogy az Adatkezelő a személyes adatait
helyesbítse. A kérésének az Adatkezelő legkésőbb 15 napon belül eleget tesz.

Önnek lehetősége van a személyes adatainak törlését kérni, amelynek az Adatkezelő
legkésőbb 15 napon belül eleget tesz. A törlés joga nem terjed ki arra, ha az Adatkezelőt
törvény kötelezi az adatok további tárolására, illetve arra az esetre, sem ha az Infotv. 6. § (5)
bekezdésével összhangban az Adatkezelő jogosult a személyes adatok további kezelésére (így
például a számlázással összefüggésben).

Ön kérheti, hogy az Adatkezelő zárolja a személyes adatot, ha az adatok végleges törlés
sértené az érintett jogos érdekeit. Az így zárolt személyes adat kizárólag addig kezelhető,
ameddig fennáll az az a cél, amely a személyes adat törlését kizárta.

Ön tiltakozhat személyes adatának kezelése ellen,

   - ha a személyes adatok kezelése vagy továbbítása kizárólag az Adatkezelőre vonatkozó
     jogi kötelezettség teljesítéséhez vagy az Adatkezelő, adatátvevő vagy harmadik
     személy jogos érdekének érvényesítéséhez szükséges, kivéve kötelező adatkezelés
     esetén és az Infotv. 6. § (5) bekezdésében foglalt esetben;
   - ha a személyes adat felhasználása vagy továbbítása – az Ön hozzájárulása nélkül –
   közvetlen üzletszerzés, közvélemény-kutatás vagy tudományos kutatás céljára történik.

Az Adatkezelő a tiltakozást a kérelem benyújtásától számított legrövidebb időn belül, de
legfeljebb 15 napon belül megvizsgálja, annak megalapozottsága kérdésében döntést hoz, és
döntéséről Önt írásban tájékoztatja. Ha az adatkezelő az érintett helyesbítés, zárolás vagy
törlés iránti kérelmét nem teljesíti, a kérelem kézhezvételét követő 25 napon belül írásban vagy
az érintett hozzájárulásával elektronikus úton közli a helyesbítés, zárolás vagy törlés iránti
kérelem elutasításának ténybeli és jogi indokait.

Jogorvoslati lehetőségek

Amennyiben Ön szerint az Adatkezelő megsértette valamely, az adatkezelésre vonatkozó
törvényi rendelkezést, vagy nem teljesítette valamely kérelmét, akkor vélelmezett jogellenes
adatkezelés megszüntetése érdekében a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság
Hatóság vizsgálati eljárását kezdeményezheti (levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5., e-mail:
ugyfelszolgalat@naih.hu).

Tájékoztatjuk emellett arról is, hogy az adatkezelésre vonatkozó törvényi rendelkezések
megsértése esetén, vagy ha az Adatkezelő nem teljesítette valamely kérelmét, akkor az
Adatkezelővel szemben bírósághoz fordulhat.

Adatvédelmi nyilvántartásba történő bejelentkezés

Az Infotv. rendelkezései értelmében az Adatkezelőnek bizonyos adatkezeléseit be kell
jelentenie az adatvédelmi nyilvántartásba.

Adatkezelési tájékoztató módosítása

Az Adatkezelő fenntartja a jogot, hogy jelen adatkezelési tájékoztatót módosítsa. A honlap
módosítás hatálybalépését követő használatával elfogadja a módosított adatkezelési
tájékoztatót.

 

The website uses cookies to access basic functionality and a better user experience. By using this site, you agree to the Terms and Conditions and Privacy Policy. Cookie settings can be changed at any time in the browser settings.